Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 29, 2018

** For veloppdragne og forsiktige menn har det nye digitale sjekkeregimet gjort veien til kjærligheten nær umulig, mener Sissel Gran. Er alle de slibrige sjekkeguruene – som mener kjærligheten handler om JAKT – inne på noe?


Jun 22, 2018

** ASLE TOJE mener staten må gripe inn og lage nasjonalistiske myter. Hvis ikke gjør andre det. Historiker JEANETTE VABERG, derimot, mener vår historer består vel så mye av blanding som enhet. Og MOHAMED ABDI advarer mot å bygge nasjonalisme på det vi legger igjen i doskåla. Bli med til NORSK LITTERATURFESTIVAL...


Jun 19, 2018

** Et av Norges mest ikoniske kunstverk endte opp i småbiter, i en hall fylt med campingbiler. Hvordan hendte det? Et møte med kunstneren bak Prosjekt Gjerdeløa, MARIANNE HESKE.


Jun 15, 2018

** Hva har Lars Gule, Hege Storhaug og Christian Kjelstrup til felles? De har alle havnet i krig med Wikipedia, sier journalist ANDERS FIRING LUNDE.


Jun 12, 2018

** Hvordan kunne Thomas Quicks vanvittige løgner overbevise rettsvesenet og psykiatere? ESPEN HAUGLID har lest selvbiografien til mannen alle prøver å forstå. Diskusjonen om fortrengte minner er ikke over. 

Denne sendingen er en reprise fra desember 2016.