Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 30, 2018

 

** Hva sier egentlig bannskapet fra Big Brother i 2001 oss om det norske språket? PAAL UVAAG tar deg med bak de 414 384 ordene som ble ytret i realityseriens første sesong, og som er loggført i BIG BROTHER-KORPUSET.


Mar 27, 2018

 

** Morgenbladets logikksjekkere tar for seg Listhaugs påstander om at hennes ytringsfrihet knebles. Men hvem er det som skal sjekke logikksjekkerne? En samtale med filosofene og logikksjekkerne OLE HJORTLAND og PÅL ANTONSEN. 

HUSK: Nå kan du prøve Morgenbladet i tre uker gratis. Bare gå inn på...


Mar 23, 2018

 

 

 

** Holder påskekrimmen på å ødelegge sakprosaen? Non-fiction-litteraturen må vokte seg vel for kriminallitteraturens fortellergrep, mener ULRIKA KNUTSON, som har vært med på å lage listene til MORGENBLADETS SKANDINAVISKE SAKPROSAKÅRING. Hør henne, BERNHARD ELLEFSEN, ARNHILD SKRE, FREDRIK STJERNFELT og...


Mar 20, 2018

 

 

** Morgenbladets politiske magiker, DEN STORE FLINKINI, gjør korttriks for blinde og politiske analyser for illusjonister.


Mar 16, 2018

** I Italia er det bare populistene som står igjen på slagmarken etter valget, sier SIMEN EKERN. Men hva gjør Femstjernersbevegelsen når de selv blir makta de alltid har hatet?