Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 29, 2017

** Hvordan klarte en afghansk tolk å avsløre at en Taliban-spion hadde infiltrert det norske forsvaret i Afghanistan? SIMEN SÆTRE forteller om sin nye bok, Tolken. Les også Sætres essay om å intervjue en forræder.

** Og Morgenbladets podcast har fått en søster! Denne uken er det det premiere på arkivposcasten...


Sep 22, 2017

** SISSEL GRAN forsøker å finne ut hvordan man skal være gammel, når man er 17 år på innsiden.

** Og trengs det en seksuell revolusjon i Islam? Vi snakker med NORA MEHSEN for å prøve å finne ut hva slags sex som er halal.

__

HUSK: Du kan akkurat nå få Morgenbladet gratis om du går inn på www.morgenbladet.no!


Sep 12, 2017

** Hva skjedde med Jonas Gahr Støre? For å finne svar må vi lete i fransk akademia, mener forfatteren av Ap-lederens biografi, STÅLE WIG.

** Hvordan klarte Frp å unngå SV-fella i regjering? Politisk kommentator ASLAK BONDE mener de lærte fra Arbeiderpartiet på 70-tallet. 

** Rødt og Miljøpartiet er under...


Sep 8, 2017

Hva slags mennesker vil vi ha i samfunnet? Filosof AKSEL BRAANEN STERRI, KRISTIN HALVORSEN (Bioteknologirådet), OLAUG BOLLESTAD (KrF), FRODE G. HESTNES (Frp)og FREDDY DE RUITER (Ap)møtes til den store debatten om sorteringssamfunnet.

Samtalen er ledet av Maria Reinertsen.

--
Husk at du kan prøve Morgenbladet tre uker...


Sep 1, 2017

** ELIN ØRJASÆTER trakk seg fra Kringkastingsrådet i harnisk sist uke. Nå lar hun seg for første gang intervju om hvorfor. **Og ABID RAJA reiser tilbake til sin barndoms Sandaker senter for å møte, RANVEIG GJERDE, bibliotekaren som reddet ham. Men husker de hverandre etter 25 år?