Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 28, 2016

** ÉDOUARD LOUIS vil bare skrive romaner om ting som faktisk har skjedd. Derfor handler hans siste roman om voldteksten han selv ble utsatt for. Hør hans tanker om sannhetslitteraturen, klassekamp, offerrollen og Kjartan Fløgstad.


Oct 21, 2016

** Hedonist OLE MARTIN MOENE og moralist JAN GRUE avslutter sin debatt om aktiv dødshjelp. Du kan lese hele debatten i avisen og på nett. ** Og hva i all verden skal sofaliberale mene om Wikileaks nå som de angriper venstresiden? SIGVE INDREGARD gir tips.


Oct 14, 2016

** Filosofen JOHN SEARLE avlyser robotopprøret en gang for alle. Han kommer til Norge til uken, men vi har alt fått snakket med han. ** Og vi lever vi i en ny utgave av 1930-årene, ifølge MARIA REINERTSEN. Som Weimar-republikken kan EU stå overfor en økonomisk katastrofe som kommer til å sende oss ut i en ny...


Oct 7, 2016

**ASLE TOJE reiser tilbake til Norge på 1920-tallet for å forstå Donald Trump. ** LENA LINDGREN prøver å bli klok på transhumanismen. Ikke ved å spå om hjerneimplantater og udødelige mennesker, men ved å se på hvordan vi alle speiler oss i dagens teknologi.