Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 25, 2016

Willy Pedersen skapte brudulje da han i 2009 gikk inn for legalisering av cannabis. Nå uroer han seg over den frivillige medikaliseringen av ruskulturen. Så har det oppstått en ny forbausende hyggelig demoninspirert pop i Trinidad og Tobago. Musikkanmelder Marius Emanuelsen tar deg med til soca-ens verden. 


Feb 18, 2016

Møt den omdiskuterte sci-fi-forfatteren ANN LECKIE. Hun havnet midt i science-fiction-sjangerens største litterære slagsmål etter å ha beskrevet et galaktisk imperium som ikke vet forskjell på «ham» og «henne». Så har STEN INGE JØRGENSEN besøkt de sagnomsuste «nærområdene» alle norske politikere...


Feb 11, 2016

Vigdis Hjorth forteller deg hvorfor hun har brodert navnene på sine ekskjærester på gardinene sine. I tillegg forsøker hun å forstå «kulturmannen» Så kan du også møte Jonas Ekeberg, redaktør for Kunstkritikk, som akkurat nå innleder et samarbeid med oss i Morgenbladet.


Feb 4, 2016

En ny generasjon svarte intellektuelle er ikke fornøyde med Obamas æra. Morgenbladet har snakket med dem. Og møt en norsk narkobaron som mener det er et menneskerettighetsbrudd at han har blitt dømt. I tillegg gir spellemannsprisvinnerne Beglomeg oss svar på det store spørsmålet vi alle lurer på.