Preview Mode Links will not work in preview mode

May 29, 2018

 

Liflige små dongeryshortser og sickpack-er så vidt synlig gjennom linskjortene! Det er tropevarme når Morgenbladets estetiker, RAGNHILD BROCHMANN, analyserer historien og symbolikken bak sommermoten.


May 25, 2018

 

** Hvordan ville mesterregissør og serieforfører Ingmar Bergman klart seg i #metoo's tidsalder? ELISE DYBVIK og BERNHARD ELEFSEN gransker Bergman, og mytene han skapte om seg selv.

** I tillegg: Norges største morgenradiovert, BJØRN FAARLUND fra P4, inntar podkasten for å lære oss å elske kommersiell radio,...


May 18, 2018

 

** Trond Giske er tilbake. Og han har funnet noe nytt mens han var i utlendigheten. Journalist JO M. BREDEVEIEN har fulgt den tidligere Arbeiderparti-nestlederen gjennom trønderske byer og bygder, mens politikeren har konstruert sitt nye, ruralradikale prosjekt.


May 15, 2018

Følger det en egen sluhet med det å være i en undertrykt gruppe? Det tror VIGDIS HJORTH. Hun forteller om det, og hvorfor hun har brodert navnene på sine ekskjærester på gardinene hjemme hos seg selv. Dette portrettet ble første gang sendt i februar 2016.

 

 


May 11, 2018

 

** En seniorforsker ved Folkehelseinstituttet sier miljøgifter fra fisk kan gi adferdsvansker og overvekt hos barn. Er det farlig for gravide å spise mer enn en middag laks i uken? En samtale med journalist SIMEN SÆTRE.