Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 17, 2018

ANDREAS VIESTAD tror forrige generasjons feministiske opprør står i veien for at dagens feminister omfavner Ingrid Espelid Hovig. 

Espelid Hovig bisettes mandag. Hun ble 94 år gammel. 


Aug 14, 2018

Er det for enkelt å skille seg? Glemmer vi i all frigjøringen at samliv og sex er og bør være regulert av staten? Ja, mener ESPEN OTTESEN, det vennlige ansiktet til norsk konservativ kristendom, og ny spaltist her i Morgenbladet.


Aug 10, 2018

I JENNY JORDAHLs science-fiction-tegneserie – 'Ski-fi' – har Ski storsenter blitt et dystopisk samfunn, styrt av Olav Thon. Bli med Jordahl inn i dypet av sin barndoms kjøpesenter. 

 


Aug 3, 2018

Hvordan redde seg fra sin egen familie? IVO DE FIGUEIREDO og VIGDIS HJORTH møttes til en samtale om familiebånd og relasjoner, skuffelser og svik.

Ordstyrer: Ane Farsethås, kulturredaktør i Morgenbladet. Samtalen er et samarbeid mellom Litteraturhuset i Bergen og Morgenbladet.

Denne episoden ble sendt første gang i...


Jul 27, 2018

** KARL OVE KNAUSGÅRD og MAGGIE NELSON – to av virkelighetslitteraturens store forfattere – møttes på Munch-museet for en prat om True Crime, forskjellen på ekte og oppdiktede sitater og de overdrevne ryktene om jegets død. 

Samtalen er et samarbeid mellom Munch-museet, kulturfestivalen The Big O og...