Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 23, 2015

Har en organisasjon samlet inn penger på Grønnland i Oslo og gitt dem til al-Qaida? Eller har de bitt utsatt for en drittpakke fra PST? Simen Sætre er på saken. Og det er endelig tid for Morgenbladets spåkule. Vi har snakket med årets vinner, og lar deg få vite hvordan pølsa lages.


Dec 23, 2015

01.03: Holder vi på å få en hel generasjon av myke junkies? Samfunnsredaktør Lena Lindgren har forsøkt å forstå den nye avhengigheten. 10.30: Og er det mulig å gjenta de samme fortellergrepene og den samme mytologien igjen og igjen i 40 år, og likevel klare å skape noe nytt? Forfatter John Erik Riley...


Dec 17, 2015

Når Lasse Midttun og Olaf Haagensen begge trekker frem det de mener er årets tre beste bøker, ender du opp med svensk science-fiction, fascistiske krigsskildringer, holocausthistorier, ballader om hvitløk og poesi om Fredrikstads korallrev.


#26 Gråtende svensker og en enslig sæddonor

Dec 10, 2015

1: Ideen om Sverige som barmhjertighetslandet oppsto på grunn av Berlinmurens fall, sier Tove Gravdal. Nå er det svenske idealet lagt i grus. 2: En av Norges anonyme sæddonorer står frem. Skjult donasjon har skadet barn, mener han.


Dec 3, 2015

Snart er all informasjon på internett umulig å avlytte. Politiet hater det, mens regjeringens eget sårbarhetsutvalg vil omfavne det. Så er det du eller terroristen som tjener at alt blir hemmelig?