Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 26, 2015

Agnar Mykles bøker er ført i et språk som var gammeldags alt da de ble gitt ut, sier Helene Uri. Hvorfor er det sånn at Norges mest kjente erotiske og sensuelle litteratur er skrevet med så konservative ord?


Nov 19, 2015

68ernes barnebarn og fansene til et band ledet av en amerikansk ørkenpastor ble rammet av tragedien. Marius Lien og Marie-Alix Isdahl Voisin snakker om Eagles of Death Metal og det unge Paris.


Nov 13, 2015

Medlemmene i de klassiske rock- og popbandene dør ut. Dermed lever vi nå tribute- og coverbandenes storhetstid. De fyller konsertsaler og ølbuler over hel kloden. Men hva skjer når klonene er bedre enn originalene? Hør Marius Lien sammenligne kopiene og det opprinnelige.


Nov 13, 2015

Iran er et land som er delt i to, mellom den lille islamske makteliten og flertallet som ønsker seg et friere land. Men kan den liberale delen av landet, som en ser utfolde seg åpent og nokså uhemmet i Teherans gater, også få reel makt? Tove Gravdal har besøkt landet.


Nov 13, 2015

Kvelden mulla Krekar ble pågrepet tilbrakte han sammen med journalist Jo M. Bredeveien. Fredag 30. oktober faller dommen mot ham. Men når han kommer ut av fengsel vil han igjen til å gi utrykk for de samme meningene han er siktet for, i alle fall om vi journalister spør, sier Bredeveien. Så hvordan skal vi forholde...